Мрежен маркетинг повтори и промени

Мрежен маркетинг во економскиот свет преставува работа со луѓе во повеќе скалила на повеќе нивоа. Се состои во тоа што се работи со луѓе на директна продажба и понуда на бизнис со истото. Воедно ги учите своите соработници како да ја обавуваат директната продажба. А потоа вие со целиот тим се организирате во систем на подршка.

маркетинг мрежен

Систем на подршка кој не пребира од каде сте што сте поточно за каде сте.

Мрежен маркетинг е конкурент на капиталистичкиот систем каде нема милост. Таму  ве земаат за да го искористат она што сте инвестирале вие во своето образование и своите вештини. Ако е тоа многу ретка вештина и ќе ве платат екстра но тука воглавно завршува се.

Во нашиов мрежниот маркетинг не е важно кој сте од каде сте и со што сте доспеале. Доколку знаете каде сакате да бидете  влегувате  во систем на подршка. Самите се надградувате, станувате Се подобри и подобри а со тоа и вашата заработка се зголемува од месец на месец.

Мрежниот маркетинг не ве користи туку ве надградува да сте подобри и подобри.

Во овој маркетинг важни се 2 работи

Во Мрежен маркетинг сите стартуваат од почеток од Нула ма кој и да бил и какво и да образование има.

Системот на подршка стартува од почеток со контакт со најблиските, роднините, пријателите како со нив и што да се каже.

Овие техники ги имате на нашиот сајт, но во оваа прилика се осврнуваме на тоа како да тоа биде  исплатливо за брзо време а да трае долго.

маркетинг мрежен

Во спортот за врвен резултат потребно е да се вежба. Секој ден два-три пати, СЕКОЈ ДЕН.

маркетинг мрежен

Кошаркарите се секој ден во сала, топка во рака , дриблинг, влез, шут слободни… секој ден истото. Се повторува и повторува. Секако, ништо по различно не е и со фудбалот и со ракометот, и со секој спорт. Кире Лазаров не би бил тоа ако секој ден не го прави истото. McCalebb не толку оддамна немаше да биде тоа што беше ако секој ден не шутирал слободни по 2000 пати, секој ден.

Тогаш, кој е тој што успева?

Оној што ќе истрае, што нема да се откаже.

Така и во Мулти левел маркетингот, врвните успеси ќе ги постигне само оној кој СЕКОЈ ДЕН останува на тренинг и не се откажал.

Да се биде подобар а секој ден едно исто, како тоа?

Мрежен маркетинг во систем на подршка секој ден. Обука која не води до усовршување на вештини. Вештина за контакт со луѓе, вештина за составување на сторија на интернет за широк круг на читатели, правење шејк забави како никој, визуелизација на остварувања, ефективна помош на оние на кои им треба.

маркетинг мрежен

Секој ден повтрувања но сепак со цел да се сменат вештините на подобро. Се сложивме дека ако наредните 5 години не смениме ништо нема да ни се смени ни заработката. 

Тоа е квалитетот на Мулти левел интернет маркетингот. Сакате да смените, влегувате во систем на подршка и секој ден повторувате ,шутирате 1000-2000 пати, како би биле попрецизни и ефикасноста би ви била јака страна.

Затоа кога ќе дојде време вие да одлучувате натпревар на крај од времето со ваш шут да биде решено СЕ. Да заработувате месечно како некој годишно, само затоа што секој ден сте правеле исто.

Нашиот систем на подршката е за оние кои сакаат да одлучуваат натпревари. 

За оние кои сакаат да се МВП на натпреварот

За оние кои сакаат да го кренат пехарот а не да гледаат.

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *