Моментум во бизнис имате или батериите ви се празни

 

Со многу енергија може да се осветли секое темно ќоше

Моментум во историјата на човештвото на планетата земја, на живите организми и на човекот. Се ова како приказ на некаков си максимум од едно битисување.

Моментум на владеење со планетава на диносаурусите. Оној момент кога движечката енергија на овие битија се намалила почнале да изумираат. Така е и со некои историски случувања кои добивале максимум од својот моментум и чим ја изгубиле енергијата тоа се срушило, згаснало.

Нема ничија кривица едноставно нема енергија за понатаму.

Самарот има облини но не е крив

Во природата под дејство на енергијата од ветерот или земјотресот имаме појава на цунами. Цунами со огромен моментум кој рамни се пред себе. Се додека енергијата која го создава е потпора тој руши пред себе.

Чим таа енергија опадне и дејството негово спласнува.

Човекот има свои моментуми во животот, Некои дозволуваат да бидат понесени од огромен извор на енергија а некои со своите гардови не ни дозволуваат. Така и не доживуваат големи моментуми.

Но што е со оние кои доживуваат и го губат. Големиот дел ќе кренат раце, ќе се пензионираат или ќе чекаат нова енергија од тикети и лото.

Додека некои ќе се вклучат на полнач и ќе си содадат нов моментум.

Нас овде не интересираат оние кои сакаат повторно да доживеат убавина, радост нов моментум во животот. Моментум со голема енергија.

И тие што играат спортска сакаат …ама чекаат

Ние во нашиот Мулти левел интернет маркетинг имаме систем за подршка на секого што сака подобро здравје, поубав изглед и повеќе пари.

Доколку сте еден од тие, а попат сте љубител на моментуми и огромни движечки енергии- Ајде, ние знаеме како.

Како да стартувам е првото прашање. За работа од дома потребно е да го следите нашиот систем на подршка, да ги пренесете искуствата ваши на своите најблиски, лично или преку вашиот сајт. Кога некои од нив ќе посакаат ист резултат стартуваме со Развигорче .

Стартуваме со градење на вашиот тим. Тим кој ќе ве придужува на настаните како дел од системот на подршка. На овие настани вообичаено нашите колеги ни пренесуваат свои искуства но и дел од нивната енергија. Онаа енергија која во вашиот тим ќе створи моментум на моќно движење.

Енергијата на тимот е разорна

Кога тимот насобран со таква енергија ќе стартува со истото што и вие тогаш доаѓа до моментум што руши се пред себе. Ураган е на сцена.

Моментум на кој само треба да додавате нова енергија, од нови консументи и соработници, да се одржува.

Оганот тешко се пали но лесно се одржува

Зошто моментум, зошто енергија и разорни дејства? Затоа што тоа е патот до големите височини, до огромните заработки. До задоволства на вашите соработници. Моментум кој го демонстрирате. Демонстрација на систем за подршка за секој…прикључен на полнач

Во вакви моментуми влегуваат само оние кои навистина сакаат. (МЛИМ на балкан Линк)

Оние кои умеат да разграничат што е плата а што заработено, што тикет а што вистинска добивка, на крајот оние на кои им е доста од чекање да се случи нешто.

Сигурен сум дека ќе се снајдете на сајтот и ќе најдете како да не контактирате, а за вашите најблиски, споделете им го текстот нека имаат шанса и они за свој нов моментум.

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *