Промоција и визуелизација за долгорочен успех

Лесно е да засакаш кога ја имаш вистинската слика

Промоција и визуелизација е основа за секој кој сака прав бизнис, кој сака вистински сон со сите детали во него. Доколку го ставите на постер ваќиот сон, побрзо ќе стигнете до него гледајќи го секој ден. Како тоа оди во реалното секојдневие?

Доколку прашате човек на улица дали би сакал автомобил, дали сте размислиле што ќе добиете како одговор?

Одговорот ќе го добиете веднаш

ама да не е многу скап автомобил, треба многу пари да се одржува, кој знае колу е регистрација 

-Мерцедес би избрал како првичен искрен одговор, тоа ми е сон од детство

Доколку го дополните и му соопштите да не се грижи за ништо, ќе му е се платено, ни регистрација, ни сервисирање.

Би требало да се сложи.

Еве повели имаш од денес Mercedes-Benz-E klasa  350, фул опрема со каско осигурање и регистриран и таблички, со .

-Еејјјј, па чекај, ја сакам CLS, тој ми е некако најубав, најсовремен.

Во ред ќе добиеш бел таков 350 D

Ама  ако може јас би темно сив мат боја со АMG пакет 4 Matic, со беш кожа интериер…

Да појасниме, не се работи за лакомост. Овде се работи за незнаење што се сака и впечаток погрешен дека и не мора сите тие детали да ги знаете. Или ако некое Марути ве закачи на паркинг колку ли тоа ќе чини. Не е ни лакомо да сте дома а да заработувате Линк до дома и повеќе пари. За да си го имате како свое без да челате некој да ви го поклони

Разликата помеѓу првата желба која би требало да е цел и втората е драстична.

Првата не е мотивирачка никако нити визуелизирана, со таква желба одите у кладилница или уплаќате лото.

Со визуализација како вториот опис ви треба само алатка за да дојдете до тоа што го сакате. Во случајов Мулти левел  интернет маркетинг, и никој не може да ве сопре.

Мирисот на кожата од интериерот да се почувствува

Промоција и визуелизација да се постигне во бизнисот е 90% завршена работа.

Кога некој во бизнисот ќе ја усоврши промоцијата и визуализацијата нема никакви препреки кон својата цел.

Промоција и визуализација

Претходната желба за Мерцедесот усовршите ја со мирисот на кожата од седиштата. Од шал-таблата,  мирисот на чисто на сјајно на ново е она што дразни. Кога ќе успеете да се замислите како го возите веќе сте го подобриле бизнисот во овој месец во споредба со претходниот. Кога на ова ќе додадете место мисли кои мразат, кои кукаат, мисли кои љубат и кои позитивно мислат тогаш годината и те како ви е поиуспешна од претходната.

Промоција и визуелизација води кон мотивација  а таа пак резултатите ги прави да се подобри од претходните.

Промоција и визуелизација помешана со голема мотивација не ве става веќе во ситуција да мислите на чинењето на регистрацијата на CLS-АMG-4 Matic

Истата промоција и визуелизација не ви дава да мислите на Марутито како ви ја гребе колата на паркинг.

Позитивните мисли, љубовта кон работата и кон соработниците ќе ве издигне над просечноста, над вашата цел. Затоа симнете го гардот и дозволете да ви помогнеме во работењето од дома направите вистински голем бизнис. Голема подобра промена за себе и своите.

Само што почнавме и се загреавме, следи многу повеќе. Во меѓувреме ако сакате да не контактирате…ќе се снајдете како 🙂 Спремни сме за многу.

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *