Психо тест-3 животни кои ви се најомилени?

Тест што ги разоткрива луѓето?

Психо тест како релаксација на одмор меѓу часови-одлична забава. Психо тест како дружба со пријателите исто така препорачливо. Кога сте сами одличен контролен тест за самите вас.

Но што е со онаа страна на овие тестови каде се од помош по животот на човек?

Психо тест е обавезна процедура која секој пациент мора да ја помине во клинички центар во развиени и напредни системи.

Посебно се издвојуваат клиничките центри каде се лекуваат луѓе си многу тешки заболувања.

Моето искуство е со една пријателка која после 8 операции на желудник морала да пополни психо тест во спротивно операцијата ќе била откажана. Ме заинтересира што тоа може еден тест да им помогне на тие медицински лица и каков е тој тест всушност.

Во прашање беше многу тешко заболување кое барало отстранување на делови од желудникот. Отсранување 7 пати и пофторно појавување на истиот проблем. Осмиот пат бил и последен, последен обид да се сочува дел а пријателката моја да го продолжи животот.

Линк за останатите наши приказни.

На приемот во една од најголемите клинички болници во Франција и дале психо тест. Секако во целост, како вели таа и објасниле што да стори. Па психо тестот оди вака…

Треба да се одговорат 3 прашања

кроток како јагне
  1. Најомилено животно. Со напомена дека тоа мора да биде минимум една страна пополнета со разлози зошто тоа животно како, поради што ви е нај омилено. Недозволиво било да биде билокаква скратена форма. еден огромен лист ако сте волни за живот тогаш и два листа ако треба.Каква ли врска има пишувањето со вољата за живот?
  2. Најомилено животно. “веќе мислев дека е шала“- рече таа. Не озбилни биле, Второ најомилено животно. И тука пополнување до бесвест со разлози зошто и како.
  3. Најомилено животно. Мислам и дека веќе предвидував дека е тоа тоа. И за третото најомилено животно требало пополнување до максимум
Верен како куче

Најтопло ви препорачуваме и вие да го сторите тоа дома за да ги тестирате оние таму, дали се во право. Но со напомена-што повеќе напишете толку повеќе тестот ќе е точен и успешен.

Вистината на површина

Тестовите биле однесени. Операцијата врз мојата пријателка завршена успешно. Како во бајките се тргна на добро – вели таа.

Со многу здрава храна, додатоци во исхраната го качи имунитетот, со едни магнетчиња го стимулираше организмот рестото да го стори сам. И се беше во ред, телото само си се брани. Линк повеќе за тоа.

Психо тест направен прад операцијата не се заборава. На првата контрола после оперативниот процес таа потпрашала

-А што се случи со оној тест, какви се резултатите?

Љубезно ми одговорија дека –резултатите се феноменални….како и кај сите.

Знаејќи ја љубопитноста на мојата пријателка не се ни сомневав дека сторила се за да дознае што се се крие зад тој тест, и дознала.

Тестот се прави кај сите пациенти кои се во тешка здравствена состојба и кои поради тоа се многу тешко комуникативни. А колегиумот од доктори имаат потреба од слика за карактерот на пациентот, како би било успешно третирањето пред и после операцијата. Како би знаеле со кого си имаат работа-накратко.

Психо тест за целосно откривање на вашите слабости

1.Првото прашање всушност и небитно било кое животно го пишувате. Поважно е она што ќе напишете за него. Првото животно всушност преставувало ОНА ШТО ПАЦИЕНТОТ САКА ДА БИДЕ ВО СВОЈОТ ЖИВОТ.

2. По инерција ама и те како важно, второто животно преставувало ОНА ШТО ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ ГЛЕДААТ ВО ВАС.

3.И последното а и најважното е ОНА ШТО ВСУШНОСТ СТЕ ВИЕ.

Кога на крајот ќе подвлечете ќе видите дека пополнетите разлози за сакање на животните се карактеристики кои не оддаваат какви сме, како не гледаат и што сакаме да бидеме. Многу важни одговори за медицинските лица кога не третираат.

Психо тест за да и вие дознаете какви се вашите најблиски. Занимација од половина час што ќе ви помогне да го разберете оној блискиот до вас.

Истестирајте и видете дали се совпаѓа со она што вие сте го мислеле и што навистина е.

Овој Психо тест наоѓа голема примена и во мојата работа. Како? многу едноставно. Во било каков контакт со луѓе заинтересирани за дополнителен бизнис после овој тест јас знам со кого разговарам и што тој човек навистина сака.

Она што тој сака да слушне а не јас што сакам да кажам

Успехот е загарантиран бидејќи кога разговарате со некого вие РАЗГОВАРАТЕ ЗА ОНА ШТО ТОЈ САКА ДА СЛУШНЕ.  Никако спротивното што е погубно за нас и нашата работа.

Кога знам зошто, знам и како

Кога си спремен да научиш и има од кого тогаш искористи го моментот и научи за се што ти се нуди.

Имаме пар уши а една уста. Тогаш и она што ќе го кажеме бар нека некој сака да го слушне.

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *