Како да стартувам дополнителна работа?

Кои се следните чекори?

Како да стартувам со дополнителна работа? Како да започнам, од каде да почнам…?

Каде и како да се почне за оние кои ги интересира дополнителната а можеби и основна работа.

Имајќи ги во предвид прашањата што ги добиваме се појави потребата да се состави еден краток водич како да се стартува.

1.Откако сте ја добиле информацијата и ве интересира наредениот чекор. Тоа е контак со нас, луѓето што го работата сајтот, што ја работат оваа работа.

Кратко јасно но и едноставно

2.За старт изборот е ваш : Можете преку информациите од КОНТАКТ, тлефонски, преку меил, пополнет прашалник, или пак преку социјалните мрежи. Можете да не најдете на Фејсбук страните и нашите Фан групи.

А како да стартувам преку интернет?

2.А. Доколку сте љубител на интернет и на социјалните мрежи, на почетокот потребно е да си набавите пакет за старт. Тоа подразбира ваша Веб страна, хостинг и се околу тоа. На вашата Веб страна ги добивате основните алатки за старт а потоа и сет на информативни видеа како да станете експерт на ова ваше поле за бизнис.

Добивате ментор и подршка за секој нареден чекор.

Значи: Никако НЕ СТЕ САМИ.

2.Б. Пополнувањето на формуларот за пристап го правиме преку телефон или интернет и од тој момент сте веќе партнер на Хербалајф. Попат добивате и шејк за вас лично, како би се увериле во фактот дека сме број 1 компанија во индустријата на здрава искхрана.

Едноставно и јасно.

Наредниотчекор го имате на текстовите на сајтот, детално СЕ.

Контактот со нас е за да го завземете вистинскиот правец уште на стартот

Како да стартувате ако не сте во можност преку интернет и преку апликациите за комуникација?

3. Ќе кликнете на Контакт и изберете начин. Закажуваме средба во нашиот бренд центар.

Многу е едноставно, нели кога се сака.

Останатите детали ги добивате таму и можностите што како канцеларија ви ги нуди нашиот Бренд центар. Таму се набавува стартниот бизнис пакет и се останато е План, Цел и Акција.

Се е отворено јасно, едноставно и забавно

Како да стартувам? Сите информации ги имате на овој сајт, доколку сте од оние кои педантно сакаат прво да се информираат пред контактот. Сепак за нас најважно е да увидите дека е едноставно и имате огромен систем на подршка за секого.

Кратко и повторно едноставно

Како да стартувам со ситемот на подршка? Во овој систем за ваша подршка единствено, напоменуваме ЕДИНСТВЕНО што се бара од вас е желба за успех, се друго сме научиле ние а ќе научите и вие.

Како со луѓе во директен контакт како со луѓе на интернет. Како со најблиските така и со непознати, како на старт така и кога успехот ќе е огромен.

Сме успеале сите ние, можете и вие.

Веруваме во оние кои сакаат, затоа што сме искусиле како ни било и низ што сме поминале и зошто тврдиме дека е потребна само вашата желба.

Како да стартувам-никогаш не било поедноставно, побрзо а попат и забавно.

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *