Телото сака само да се излечи без фармацевтски лекови

Исчистете го своето тело

Телото сака да се приспособи секаде и секогаш во секоја прилика.

Ако му дадете доволно време и ќе се уверите сами.

Болестите се како прашините од улица кога ќе ги внесете во домот. Ако не се истресете веднаш, ако не излуфтирате со тек на време прашината ќе ја уништи тканината, ќе ви го умириса домот. Не сакате тоа да ви се случи. Истресете се на време, исчистете се . Со нашето тело е исто, ако на време започне со борба против она што го нападнало може да се справи со Се и да трае долго. Биолошки, природно телото сака но сепак ние сме тие кои треба да му дадеме шанса.

Во еден неврзан разговор со еден добар пријател слушнав дека:

Нема таква болест која телото неможе да ја совлада.

Ме заинтересира почнав да бомбардирам со прашања. Сакав се да дознаам.

Пријателот е професор по Физика на универзитетот во Белград и добро е информиран и знае што зборува. 

Телото може да се избори со се ако има доволно време.

телото сака

Сопруга негова исто така физичарка, на нејзината катедра ја нарекуваа Атомската Мравка. Ситна изнаредена со магнетчиња на раката ми посочуваше кон нејзините дланки за што тоа зборува нејзиниот сопруг.

Како тоа – некако ми беше премногу ново премногу ексклузивно откритие.

Телото може се само, ако ја има информацијата на време. Ако знае каде е заболувањето а при тоа да не е веќе касно со напредувањето на болеста.

Ако мозокот добие инфомација со време дека  телото е заболено, почнува да се организира и брани.

Војната мозокот ја губи кога информацијата за заболувањето ја добил закаснето. Оној момент кога веќе болеста толку многу напреднала и се раширила да секоја битка е изгубена.

Мали магнети на дланка за информација на мозокот

Телото Сака да се избори затоа  сопругата ги имаше тие  магнети на дланките. Древна кинеска метода која дава резултати. После сите операции таа мораше да си го врати имунитетот. Суплиментите помогнаа многу, шејковите средија се. Затоа пак мозокот мораше да има секогаш тазе информации, и пред време, за да не се пофтори.

Линк до останатите приказни за подобро здравје 

 Телото Сака и може. Таму каде ниту една науке не може. Со добра исхрана, вода и физичката активност за да и мозокот може да биде нахранет како треба. Хранливи состојки, вода и кислород.

Суплименти во форма на Брикети, со сите состојки во себе го чистат телото од маснотии и токсини, ги дохрануваат ќелиите од нашето тело и чинат огромна разлика.

Линк за додатоци во исхраната кои прават разлика

 Телото сака  и може со овие додатоци на исхраната, мозокот секогаш добро си ја завршува својата одбрана.

Малите магнети се само додаток, проверено скоро 1000-ци години.

Телото сака и може и кога ние не веруваме во него.

-“Дали да устанем или одустанем“

Беше изрека на Атомската мравка пред сознанијата за ова, пред суплиментите. Пријателката често во животот беше во дилема дали да стане или да се откаже. Но некои производи навистина прават разлика. Доволно големе за да сакате повторно да се будите покрј најмилите.

Се надеваме дека вие нема да дозволите да се доведете себеси во ситуација да одлучувате пред скалпелот. Телото сака и може само не го буните.

Одлушете со време ако до сега и не сте го сториле тоа. Дозволете да живата храна надвладее со вашето мени, нека додатоците бидат секогаш со вас а водата до вас. Рекреацијата оставете ја како закуска.

За повеќе информации побарајте на линкот

Околу вас има многу кои незнаат како а имаат проблем. Споделете ја информацијава со нив и ако само ги заинтересираме да се распрашаат сме ја постигнале целта.

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *