Новогодишна одлука кратка или долготрајна

 

Носењето одлука на нова година стана традиција

Новогодишна одлука се донесува традиционално во очи на новогодишната прослава, вечерта кога одбројуваме уште 5,4,3,2… секунди. Сите ние си посакуваме по нешто. Некои нешто скромно додека некои пак нескромно. Овие одлуки некогаш е важно да ги анализираме. Колку какви од кого и за кого.

Вообичаено никој не прашува дали се исполниле претходните бидејќи и онака веќе имаме нови.

Толку ли им падна вредноста на нашите одлуки што не ни е грижа ако сме решиле нешто донеле одлука и не го исполниме одлученото?

Новогодишна одлука како анализа за да нашата биде зрела стабилна и полесно ја оствариме.

Најдобро ќе биде да ја разгледаме анкетата направена меѓу луѓето пред нова година. Какви се нивните одлуки.

Што најчесто одлучуваме за нова година?

Сумираното ни дава правец во кој треба да се движиме

Сумирањето на анкетата ни дава резултат по кој треба да го водиме нашиот бизнис ако мислиме да биде општо прифатливи.

Анкетата ни дава информација да ако сме решиле да им пријдеме на луѓето со понуда за wellnrss Подобро здравје и подобар изглед а повеќе пари- НЕМА ДА ЗГРЕШИМЕ.

Новогодишна одлука со факти е осудена на успех.

На прво место се наоѓа одлуката за повеќе вежбање  и јадење поздраво дури 71% Линк за рекреација

Ова само значи ако несебично дадам совет за спорт и здрава исхрана ќе наидам на огромен одзив. На 10 информирани 7 ќе сакаат да слушнат повеќе. Ако сум во интернет бизнистот, на 100 000,  70 000 ќе саkаат да дознаат повеќе.

Новогодишна одлука за грижа поголема за себеси донеле 55%Линк за оние кои ја сакаат одлуката за слабеење

На 10 торица 5 од нив ќа посакаат информација плус.

Нетолку далеку е и одлуката за штедење пари со 54%

за на крајот од најпопуларните е одлуката за учење и стекнување на нови вештини со 38%.Линк за тоа

-Ако имам производ што е во индустријата на здрава храна а е водечки, и можам да го понудам.

-Доколку можам да споделам бизнис со истиот тој призвод на луѓе како дополнителна заработка

-Ако имам систем кој обучава на нови вештини и исплатливи…а при тоа ми дава можност да го правам тоа масовно, преку интернет..

А можам да го правам сето тоа од дома

Тогаш сте на право време на право место. Ако е одлуката веќе донесена стартувајте на следниот линк и чекор по чекор да им ги оствариме желбите и одлуките на луѓето, почнувајќи од најблиските

Убав старт во вашата одлука. А за контакт на линкот.

*Споделете го линкот можеби баш вие ќе му ја дадете некому информацијава која му е неопходна

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *