Барам работа- за да ја најдам идејата за бизнис

Барајќи работа може и да најдеш идеја за бизнис

Барам работа е нешто што често го слушаме сите ние меѓу луѓето денес.

Во времињава тешки се почесто луѓето остануваат без егзистенција. Приморани се да бараат решение да бараат работа. За жал често наоѓаат она што не го сакаат но приморани се да работат ради финансиската егзистенција на својата фамилија.

Многумина кои креативноста не им е мана и ретко се доведуваат во ситуација за егзестицијални проблеми.

Во оваа прилика сакам да прозбориме за можни идеи за бизнис, сопствен.

Во овој сериал на статии за идеи сакам и да споделиме искуства.Како би било полесно да си помогнеме за да се дојде до егзистенција ама со работа која ја сакам. Ќе започнаме со наши 3 идеи за сега барем во првиот натпис.

Барам работа

Барам работа нас  не наведе на размисла  како да се создаде за општо добро Е ТрОн.

Се работи за електричен трицикл-велосипед.-Вредност…

Производ со вистинска вредност, линк.

Барам работа попат најдов идеја

Идејата е препознатлива повеќе за оние кои сакаат да чепкаат со алатот на кои им лежи креативноста  механиката инжињерството. Се работи за трицикл, напред едно тркало назад две- придвижуван на педали и ланец до задната осовина.

Со напомена седиштето е ниско скоро помеѓу двете тркала назад. Отсекогасш ми било нејасно зошто велосипедот мора да има толку високо седиште кога е најлесно да го возиш во полулежечка состојба. Налик на Чопер возење.

Над задната осовина би се наоѓале батериите кои би го напојувале со струја електромоторот кој е во склоп на предниот бандаж. И на воланот десно е регулаторот за гас и брзина. Знаци  електо погонот е на предното тркало.

Идејата е создавање на возно сретство кое кога нема батерии го возите на педали и при тоа се полнат батериите, а кога се полни и кога сакате на електричен погон.

Напредната идеја е со оклоп добро дизајниран од плексиглас кој на кровот  би имал соларни панели за полнење на батериите кога е паркиран.

Предностите се што имате возило кое не се регистрира се вози по улици и тротоари. Го собира во влезната врата од домот и не троши а врши огромна работа. На Е ТрОн може да додадеме – ДУО ТрОн за двајва. Најаката варијанта 3Х3 ТрОн Freelender Погон на сите ТРИ..За се останато мораме да сме во контакт на линкот.

За љубителите на природата – изворното

Барам работа-барем нас не упати во бизнисот со изнајмување на некретнини- AirBNB.

Барам работа

На многумина сето ова им е добро познато но идејата беше дека кај нас може да даде огромни резултати “Куќата на дрва“.

Имате плац некаде на периферијата од градот и ако во дворот имате 3-4 големи дрва тогаш скоро да имате се што ќе ви треба.

На интернет ќе најдете како да се изгради дрвена куќа на тие дрва над земја. Со канапи и скали со стаклени зидни површини ради добриот поглед. Куќарка од околу 40-тина м2 со најосновните работи во неа дневна,мини кујна и купатило ама обавезно видик и многу стакло. Да зрачи од НАТУРАЛ видик.

Коњ, Коза, Препелица и Шарпланинец во дворот

Цената на било кој крај од светот на дневна основа на едно спиење во ваква куќарка е од 160-350 евра. Да, на ден или на ноќ. Ако на тоа додадеме два коња кои како млади се наоѓаат за по 600-700 евра и има понудиме и јавање дневно во околината.

На тоа ако додадеме салата од нашиот двор, млеко од нашата коза и јајца од нашите кокошки или препелици. Ако за доручек имаме кифлиња или палачинки….. прогуглајте ќе видите дека  со 10 изнајмени дена ќе живеете живот каков сте сонувале.

Ако додате и ваш транспорт до аеродром железничка и автобуска…тоа ви е уште една плата.

За оние кои што се покрај компјутерот по цел ден

Барам работа на интернет. Ако веќе ја барате а ја читате статијава мислам дека сте при крај. Ако сте амбициозен, имате желба за успех а сакате да сте покрај компјутер и на интернет-ДОБРОДОЈДОВТЕ.

Мулти Левел Интернет Маркетингот е решение за вас. Ние го обожаваме и имаме само пофални зборови, реченици и статии. Но да не ви објаснуваме ако е желбата голема комуникацијата ќе ја продолжиме на линкот . Во целост објаснување и чекор по чекор ќе газиме заедно.

Споделете го овој линк, никогаш не знаете кому можете да учините давајќи му идеја.

Животот е многу лесен, за оние кои се навежбани.

До наредната статија….се читаме.

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *