Блуз во матна вода – “…шта раде рибе на сувом…“

Свашта се роди у мутној води- би рекол Џоле

Блуз во матна вода како асоцијација на песната од Џорџе Балашевиќ. Блуз за оние кои мислат дека се родени во село и тука е крај на светот.

А според Википедија село е населено место со 1-300 жители. И тоа значи дека во таква околина пливањето во овој блуз би се свел на прехранување себеси, никако нешто повеќе. Во такви околности не би требало да има ни воздух доволно за дишење а камо ли за работа, или бизнис скоро ИЧ, Нула Зиро.

Блуз во матна вода ако се прифати како такво. Селото не мора да биде тоа што мислиме. Може да биде цел свет на дланка. Баш така  СВЕТОТ НА ДЛАНКА.

Во бистра вода без грабливи риби што ги јадат ситните.

Џоле то добро го објаснува во својата песна

Што ни е потребно за светот на наша дланка да стане реалност?

Кабел за интернет или паметен телефон и десктоп или лаптоп компјутер, се останато е блуз.

Чичко Гугл е во можност ако го прашаме да ни даде одговор на се, а за старт најважно да ни даде кој тоа МЛМаркетинг е најдобар за нас или кој најмногу ни се допаѓа. Какви производи има, колку е долго фирмата на пазарот низ кои делови од светот. Ако е солидна а сите оние кои работат бар 20 тина години се проверено добри , бираме и бараме контакт особа да не упати во се тоа.

Блуз во матна вода започнува од нашата дневна соба.

Откако сме ги собрале информациите и донеле одлука трезвено и детално стартуваме со вклучување на нашите паметни машини и оној кабел што иднина значи. Кабел што нашиот блуз ќе го прати низ светот.

Непотребно потрошеното време на социални мрежи искористете го за ваш вносен бизнис

Направете си ваша визит карта на интернет. Создај те си своја интернет страница, со ваше име и презиме.

И за тоа има решение повеќето фирми во МЛМ бизнисот нудат помош за тоа, побарајте ја и создајте свое виртуелно ВИЕ. 

Во него ставете покрај информацијата за компанијата и податоци за себе, и почнете пополека да го градите вашето искуство. Искуство кое за година две ќе вреди многу, од збор до збор.

Бидејќи од старт се гради успешно искуство многу е важно да играте блуз во матната вода поштено и искрено  до крај. Во сите контакти и преписки со луѓето вистината треба да ви е водилка. Во комуникацијата со тимот што треба да го оформите морате да создавате колеги поуспешни од вас. Нека целиот тим бидат поуспешни од вас тогаш вие ќе се обогатите, се друго е само пара ситна.

Блуз во матната вода пополека ќе почне да ја чисти водата

блуз во матна вода

Многу брзо вашето село ќе стане огромен простор каде вие од онаа домашна соба комуницирате работите со целиот свет. Благодарение на кабелот и паметните машини ќе можете за себе да им кажете на многу луѓе низ планетава. Ако додадете на тоа и некакво познавање на странски јазик…се ќе биде побрзо и поголемо.

На крајот дозволете ми да ви кажам за едно искуство. Еден млад брачен пар од Куба пред 5 години прочитаа ваква статија. Имаат они име и презиме но како не би им ја загрозувале пориватноста ќе ги оставиме само за оние кои сакаат да ја проверат веродостојноста на нивното искуство.

Статија вредна 5 000 000 долари годишно

Значи ја прочитаа статијата и размислија дека е моментот да се вклушат и они во големата бара со свој блуз.

блуз во матна вода

Само преку интернет и алатките околу него, со добра МЛМ компанија денес нивната заработка е со 6 цифри. ‚ цифри во долари $ а првата не е 1. Да упорноста искреноста и истрајноста ги доведе до 400 000 долари месечен чек од компанијата  а како велат само што се загреале. Имаат таканаречени следбеници на социјалните мрежи во просек по 6-700 000 на една платформа.

Блуз во матна вода на Кубански начин, од нивното село денес низ целиот свет.

И на крајот замислете сето ова може да ви се случи вам а најдоброто е што зависи само од вас

-јас можам само да ви го пуштам блузот.

Споделија статијава некому да му донесе блуз во чиста вода

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *