Телото може само да ги излечи сите болести

Кога ќе се препуштиме на страни тела тогаш тек настануваат проблеми

Телото може да се прилагоди секаде и секогаш. Доколку му дадете време ќе се уверите. Историјата на човештвото говори за прилагодување на живите битија на планетава на сите услови.

Отпорноста на човековото тело е огромна. Може да се справи со сите предизвици. Единствено што не е моќна против Хемијата.

Во еден неврзан разговор со еден добар пријател слушнав дека:

Не постои болест што човековото тело неможе да ја излечи.

Пријателот беше долгогодишен професор по Физика на универзитетот во Белград и добро знаеше што зборува. И покрај тоа што сега е во пензија сеуште е окупиран со таа тема (Тесла метармофоза).

телото може
телото може против сите болести, само ако дознае на време

А пак неговата сопруга исто така физичар која онака ситна изнаредена со магнетчиња на раката ми посочуваше кон нејзините дланки за што тоа зборува нејзиниот сопруг.

Како тоа -прашав, некако ми беше премногу ново премногу ексклузивно откритие. Бар за мене тоа беше нешто сосема ново.

Телото може се само, ако ја има информацијата на време.

Доколку мозокот добие инфомација на време дека некој дел од телото е заболено, почнува да се брани. Оваа битка мозокот ја губи само кога информацијата за заболувањето ја добива кога е веќе касно.

Магнети на дланка и животот оди понатаму

БАш поради тоа и сопругата ги имаше тие мали магнети на дланките. Помошни алатки што му даваа на мозокот информации во тој момент Каде таа чувствува тегоба, како би реагирал. Стара кинеска метода која даваше резултати, посебно после сите силни операции на стомакот што ги имаше таа.

Телото може таму каде ниту една науке неможе. Останува само со добрата исхрана, водата и физичката активност за да и мозокот може да биде нахранет како треба, со она што него му треба а не нас.

телото може

Додатоците во исхраната се оние кои најчесто ни ги надокнадуваат состојките кои не успеваме да ги внесеме со исхраната.Сите тие во форма на брикети или шејк, со сите состојки во себе го чистат телото од маснотии и токсини, ги дохрануваат ќелиите од нашето тело и чинат огромна разлика.

 Со такви додатоци на исхраната мозокот секогаш добро си ја завршува својата работа. Магнетчињата се само детал, традиција проверена стара 1000-ци години, детал што помага кога е најтешко.

Телото може и кога ние не веруваме во него. Сопругата на мојот пријател го поврати својот живот после СЕДУМ операции во стомакот. Си го врати својот живот после отстранување на 80% од желудникот.

и наутеро веќе не се пражуваше:

-„Дали да устанем или одустанем

Линк до останатите приказни

Се надевам и вие нема да дозволите да се доведете себеси во ситуација да одлучувате пред НОЖОТ.

Ќе пресечете на време ако до сега и не сте го сториле тоа. Не се двоумете нека живата храна надвладее со вашето мени, нека додатоците бидат секогаш со вас а водата до вас. Рекреацијата оставете ја како закуска.

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *