Дупка во бизнисот за тест на вашето пловило

Бродови не потонуваат поради многу водата околу нив -поради водата во нив потонуваат

Дупка во бизнисот денес може да му се случи на секому што води приватен бизнис. Дупките може да се случаени, намерни, од не знаење и ненамерно.

Но некои бараат веднаш санирање како не би заминал бизнисот во заборав.

Секако ова бара вештина потребна да таквите дупки се затнат.

За жал така е и со нас во нашите животи. Несвесно дозволуваме да не поплават неточни информации, емоции околу нас и да не срушат.

Од чудна некоја материја сме ние луѓето. Повеќето околу нас сакаат да кукаат и да се жалат па макар и немале посебна причина за тоа. На сето тоа кога ќе додадат и не аргументирани напади на некого со навредливи содржини не би знаел каде да побегнеш.

Најдобро да не сте во нивно друштво

Не давајте да ве отрујат со се она што го плукаат. Затоа и се вели ќе ве отрујат онолку колку ќе им дозволите,. Колку ќе дозволите водата да влезе во вашиот брод.

Нема брод кој потонал а да не влезе вода во него

Дупка во бизнисот ако дозволите може да ви го поплави бизнисот. Во која ќе влезат оние кои не ви мислат добро.

Дупка низ која веднаш се протнуваат, роварат додека не ве поплават. Некои поради конкуренција а многумина и од завист. Некои и поради козата.

Затоа однапред е убаво да сте спремни и да затворите се она од каде можат да ви влезат. Да си ги затнете сите дупки и да мирно пловите.

Најчитаната сторија на нашиот сајт случајно или не има повторно врска со поплави и со чамци. Но овој пат за отвореноста наша према понудите кои ги добиваме. Линк за да не разберете за што ви говориме.

Доколку го фатите тој наш чамец погрижете се да нема дупки.

Во понудите со кои ние се среќаваме секој ден можеме да приметиме дека заштитата често е потребна и од најблиските. Сакајќи да не заштитат а неинформирани не убедуваат дека грешиме и наговараат да не прифаќаме. А акога ќе успееме е топгаш заслугите се заеднички нели 🙂

Колку сте спремни да си го тестирате пловилото?

Ќе ви оставиме линк за контакт, каде ќе пополните формулар и доколку ви треба дополнителен бизнис ќе се пријавите за Zoom состанок и добиете информација за On line бизнис во целиот свет со Drop Shipping метода во индустријата на здрава исхрана.

Повелете тестирајте го пловилото на линкот.

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *