Лично искуство-Промени во животот и над 50-та како тоа

Педесет и нешто како ли е да те навјасаат а потребна е промена

Лично искуство кое започна околу 2000 та со една животна погрешна одлука. Стравот како да не освои по дома и неминовни беа погрешни одлуки. Кога стравот е по дома, ни мачки ни глувци нема.

И се додека трае стравот сите наредни одлуки беа исти, едино што се раликуваа е што секоја наредна беше полоша. Кога од само свој газда ќе бараш газда кај друг, е многу тешко. И никако да сватиш дека СТРАВОТ  е оној кој не ти дава да се вразумиш да пресечеш и одлучиш исправно. Колку е стравот поголем толку тонеш повеќе. Неможеш да увидиш кога играш кои се “не“правилата кои се прљавите игри и какотоа државните институции може да не функционираат да се против поштеното.

Лично искуство не помага кога си дозволил Стравот да царува. Почнаа да натежнуваат килограми, главоболки, тахикардии, киселини, страв ама овој за својот живот.

И кога мислиш дека си тука…до дното, нешто сепак ќе ти даде сила да донесеш одлука дека СЕГА Е СТВАРНО ДОСТА.

Стоп за се, стоп за НЕживотот стоп за нездравиот живот, за нездравата исхрана, пушење и непотребно насочени мисли во погрешен правец.

Првиот тест беа цигарите, или ќе ги откажам и ќе ми биде тест дали сум во можност да додржам или ќе му се наклонам на Стравот.

Можеби ради таквиот предизвик никогаш немав проблем со откажувањето на цигарите. Кога ти значи многу лесно е и со нив.

Во тој животен хаос натегна и хаосот од нефункционирање на државата што од корупција, криминал, насекаде околу нас само тежок блуз…

Од ново за себе и за оние околу мене

Одеднаш во исхраната внесов многу салати, многу овошје (смути), шејкови додатоци за исхрана, севкупно многу жива и здрава храна.

Разликите веднаш беа видливи. Телото почна да се регенерира, петта деценија ама знае како треба само треба да му дадете шанса.

Лично искуство сега веќе може и да даде резултат. Многу километри на кејот и секаде каде со семејството бодевме.

Линк до трчањето на кеј. 

Почнаа и тие со мене, да не поверуваш како кога ќе демонстрираш полесно те разбирале. Многу вода, во текот на целиот ден, многу додатоци во исхраната, оние кои не виреат кај нас а телото си ги бара, а кај нас ги има. Линк до додатоци во исхраната

Лично искуство, овојпат многу помогна, луќето ги приметиа разликите и почнаа да прашуваат. Кога ќе споделите и дадете, вашето искуство добива на вредност и така работите си доаѓаат на свое место. И ако сето тоа стартувате да го споделите на интернет, работите и те како се враќаат каде посакувате.

Останатите приказни на следниот линк

решен проблем со-киселини и болки во кичма, главоболки, тахикардија…..

резултат  : 26,0 масти 20,0,       

30-мускулна мasa 39,

качено 7 kg мускулна маса

Метаболички 29 години

Сепак вреди да споделите добрина со луѓето. Контактирајте не доколку и вам ви е потребна промена на добро и за добро.

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *