ГМО девојчиња се почесто по начите улици

Се e ГМО,  дури и изгледот на денешните девојчиња

ГМО девојчиња се оние кои всушност се спротивното од природни.

Органските природните девојчиња пак согласно модерната терминологија  оние девојки кои на себе немаат ништо вештачки. Никаква додадена вредност. Kако на штампач само отпринтани парчиња гардероба. “Copy- Paste”  би било идеално за нив.

Кај огромниот број на девојки денес се е ископирано од некој бескичмен сателитски канал. Оние кои стално нешто бираат избираат прогласуваат за нај нај или као во живо мораат да ги гледаат нивните невкусни наместени сцени.

-Ниски страсти, неморал, обавезно многу тони шминка, ботокс, силикон, пластика, бои и бљувотини.

На жалење на оној дел од популацијата кој сеуште не е ГМО ова тие не можат да го контролираат. Бескичмените трансмитери на оваква бљувотина се правдаат дека некој таму тоа сакал да го гледа. Всушност толку и тие умеат да разграничат вкус од невкус. Ако споите бескичмен сопственик на ммедиум со бескичмен нафатирам спонзор, не ни очекувајте да на медиоум имате бескичмена бљувотина.

За да увидиш убавина во нештата мора да ја согледаш и позитивното влијание на таа убавина врз сите.

ГМО девојчиња за дразнење на шипливите емоции на празните глави.

И дразнењето на празните емоции, мешање со криминал и неморал е она што се случува денес.

Кога не умееш како до внимание тогаш разголи се

ГМО девојчиња е наједноставната варијанта, без мака и трунка интелегенција.

Недостасуваат девојки кои со гордост го носат она на себе. Она на себе што го наследиле од своите родители, своите дедовци и баби. Девојки кои место неморални канали на телевизија претполагаат книга, театар, дружба со пријатели.

Девојки кои на шминката гледаат со минимално отворени очи, кои поради својата гордост на гените што ги нопсат никако не би сакале да заменат нешто со пластика или некакви шприцеви.

МАЛИ корекции се само оправдание за оние кои малкау и се незадоволни од своите гени и малку гледаат турски серии, малку слушаат турбо фолк и малку обрнуваат внимание на некоја си фамилија од другата страна на барата во пластика облиена со неморал и безвредност.

Зошто би сакало гордо девојче да го измени својот изглед?

Дали за да ја прикрие цртата на дедо и баба и вегите на тато и мама. Зошто да ја смениш бојата на лицето кога ако бидеш со својот дечко наутро ке мораш да се измиеш и позади тоа да биде сепак она што е.

Читањето книги го збогатува духот доволно за овие трендови не ве допираат. Книга- пријател за лек за душа и мозочни вијугиЛинк за книгите.

Блискоста и респектот кон родителите ја јакне самодовербата и љубовта кон себе и корените.

ЈАКИОТ КОРЕН МОЖЕ ДА ИЗДРЖИ СЕКАКВИ БУРИ

На слаб корен може да влијае секоја промаја

ГМО девојчиња се без корен.

Бидете горди родители за да посакате вашето дете да е дел од таа гордост. Бидете на висина на својата должност како родител. Застапете ги фамилијарните вредности, нека посакаат да бидат наследници на вашата фамилија, никако да ја сменат со пластика и турбо фолк.

Органските девојчиња се оние кои зрачат во очите, имаат природна коса и боја. Оние кога ќе отворат уста веднаш посакуваш да размениш збор два.

Оние кои кога ќе слушнеш како размислуваат веднаш прашуваш

-„ А ЧИЕ СИ ТИ ДЕЈЧЕ

Органските девојчиња наутро се убави како и ноќта кога сте ги запознале, тие се со привлечна ујбавина и на 40, на 50 но и на  80-90, да тие вообичаено жиевеат подолго од ГМО модерните варијанти.

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *