3 причини зошто онлајн бизнис е најдобрата инвестиција која воопшто може да ја направиш

  Претприемниците се редок тип индивидуалци коишто постојано истражуваат нови можности за бизнис. Некои од нив овие можности ги бараат

Дознај повеќе

Како со притисокот-кои се советите на паталецот?

Што и како да се стори во ситуација на зголемен притисок? Како со притисокот-за старт е најдобро  да ја совладате

Дознај повеќе

Хипертензија-Сè што треба да знаете за високиот притисок

Патолошка состојба при која во артериите владее покачен притисок Хипертензија е комплексно и мултифакториелно заболување со мозаичен механизам на настанување

Дознај повеќе

Крвен притисок-вистини заблуди и бабини муабети

 Хипертензија недоволно проучена тегоба на модерниот свет Висок крвен притисок или Хипертензија е хронична медицинска состојба во која крвниот притисок во артериите е повисок од нормалната

Дознај повеќе

Несоница- модерноит живот се почесто не остава без сон

Ноќниот одмор е неопходен за здрав живот Несоница, секој од нас ја има помалку или повеќе во своите битки со

Дознај повеќе

Анатомија на срце – за поздрави и подолги отчукувања

Колку подобро го познаваш толку е поздраво Анатомија на срце како би го запознале двигателот на нашето тело. Срцето е

Дознај повеќе

Срцеви проблеми и совети за решение

Информација плус за срцето е секогаш добродојдена Срцеви проблеми помалку или повеќе имаат сите, од раѓање до старост, од здравствени

Дознај повеќе

Киселини во желудник- како да се отстранат?

Како да излезете на крај со киселините Киселини во желудник е нешто што може да ви го упропасти денот неделата

Дознај повеќе

Сода бикарбона волшебното дејство на оваа смеса

 Не сте можеле ни на сон да претпоставите за што е добра Сода бикарбона-Сигурно не сте знаеле дека намирниците што

Дознај повеќе