Активатор на клетки

ден1,675.00

Опис

Активатор на клетки – cell activator

Активатор на клетки (cell activator) претставува специјална формула што телото го снабдува со витамините Б1, Б2 и Б6, плус со неопходните минерали цинк, манган и бакар за добро здравје.

ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ

  • Б витамините (Б1, Б2 и Б6), манганот и бакарот помагаат за нормален метаболизам од кој се создава Енергија.
  • Содржи цинк за нормален метаболизам на јаг лехидратите.

Прочитај повеќе за продуктот на нашиот блог со клик на следниот линк.

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Оцени

Сеуште нема оцени.

Бидете првиот што ќе го оцени “Активатор на клетки”

Your email address will not be published. Required fields are marked *