ЖЕДНО ТЕЛО БАРА ВОДА -Дехидрациј-болест

Дехидрацијата е старт на болеста Жедно тело е болно тело, потребно е хитно внес на вода во телото. Создавањето на

Дознај повеќе

Дехидрација основни сигнали за заболување

Телото реагира при недостаток на вода Дехидрација појава кога телото има недостаток од вода во себе. Има многу сигнали но

Дознај повеќе