Меридијани и органи-Во колку часот кој орган…

Кога да одмарате а кога не? Меридијани и органи – Денес е можно да дојдете до секакви информации за здравјето,

Дознај повеќе

Јин и јанг меридијани-начин да си помогнете сами себе

Превентивните мерки се секогаш даваат резултати Јин и јанг меридијани се дел од старата “источна“ медицина. Денес се проучува на

Дознај повеќе