Како до остварување на вашата новогодишна резолуција што ќе трае цела година

    Како до остварување на вашата новогодишна резолуција Новогодишни резолуции – не правете ветувања коишто не можете да ги

Дознај повеќе

Зошто здравјето е клучот до вашиот професионален успех

      Зошто здравјето е клучот до вашиот професионален успех   Водете сметка за вашето здравје, така и вашата

Дознај повеќе

Мантри за успех во бизнисот

      Мантри за успех во бизнисот     За да имате успешен бизнис не треба да се користат

Дознај повеќе

Идеи за започнување сопствен бизнис во време на пандемија

        Идеи за започнување сопствен бизнис во време на пандемија   Многу бизниси ја почувствуваа кризата и

Дознај повеќе

7 начини како да се мотивирате себеси и другите

      7 начини како да се мотивирате себеси и другите „Предизвиците не се надминуваат правејќи ги помали, туку

Дознај повеќе

Новогодишна одлука кратка или долготрајна

  Носењето одлука на нова година стана традиција Новогодишна одлука се донесува традиционално во очи на новогодишната прослава, вечерта кога

Дознај повеќе

Вистина за сите времиња, вери и нации

Вистина, толку многу злоупотребуван и искривуван збор. Злоупотребуван и искривуван од личности кои сакале да профитираат. Да остварат моментална добивка

Дознај повеќе

Мотивација и визуелизација на целта

Целта е онолку далеку колку сакаш ти да биде Мотивација и визуелизација се клучни зборови  за старт на сакам и

Дознај повеќе

Подади рака – помогни, фрустрацијата не води никаде

Кому му треба насилство ако е љубовта доволна? Подади рака на постаро изнемоштено лице, на младо неискусно, на незаштитено галениче,

Дознај повеќе

Среќа ќе имаш ако ја прифатиш кога ти ја нудат

 Трет Среќа или трет Чамец За Среќа   Среќа имам или немам сеуште ќе слушнам од време на време од некого.

Дознај повеќе

Измами и шминки веќе НЕ требаат може само вистина

Вредности Не Предмети-Тоа Што Тој Сакa  Измами денес има насекаде околу нас. За старт ние да си расчистиме, да ние

Дознај повеќе