Зошто здравјето е клучот до вашиот професионален успех

      Зошто здравјето е клучот до вашиот професионален успех   Водете сметка за вашето здравје, така и вашата

Дознај повеќе

Совети за користење инстаграм за бизниси

    Совети за користење инстаграм за бизниси   Инстаграм има повеќе од еден билион месечно активни корисници, помала кокуренција

Дознај повеќе

Младите сакаат да сработат за да заработат

Младите денес можат многу се додека не се замешаат постарите Младите сакаат свој живот. Живот со свои сопствени фотографии и

Дознај повеќе

Смени се себеси како не би бил сменет

Промени се себеси како би те снашло она доброто Смени се себеси- Ќе кажат постарите, ако сакаш работите да тргнат

Дознај повеќе

Туѓина во пустина-привремено или стално раселени

Дали иселувањето за подобар живот подразбира и потежок Туѓина во пустина – е израз кој треба да не асоцира дека

Дознај повеќе

МЛМ-Како НЕ да премине во ДА а за секое Не 100 денари

Дали навистина НЕ е одбивање или само привремено ? МЛМ како НЕ прејде во ДА- како одбивањето да го смениме

Дознај повеќе

Продади вредност не само чиста заработка на пари

Продади вредност не предмет- звучи чудно а дава резултати. Продади вредност не предмет-Пенкало вредно колку годишниот бонус на директорите. Приказната

Дознај повеќе

Гард за успех – кренат гард за неуспех

Сем во боксот гардот не е добар Гард за успех – како ни помага воопшто во животот?  Важно за нас

Дознај повеќе

Мулти – Левел Маркетинг, измама на столетието

Дали земјите во развој се плодно тло за МЛМ? Мулти – Левел Маркетинг или мрежен маркетинг накратко преставува здружување на

Дознај повеќе

Не барај работа – почни да работиш

Секогаш има опција и решение само фали желба Не барај работа е спротивно од она што го слушаме по цели

Дознај повеќе

Дупка во бизнисот за тест на вашето пловило

Бродови не потонуваат поради многу водата околу нив -поради водата во нив потонуваат Дупка во бизнисот денес може да му

Дознај повеќе

Барам работа- за да ја најдам идејата за бизнис

Барајќи работа може и да најдеш идеја за бизнис Барам работа е нешто што често го слушаме сите ние меѓу

Дознај повеќе

ТРИ основни правила за грижа на консумент и соработник

Како грижата за консумент и соработник ни го дуплицира работењето? 3 основни правила од досегашното мулти левел работење се наметнаа

Дознај повеќе

Drop Ship Бизнис-директна продажба

Drop Ship Бизнис е начин на работење кој во светот функционира масовно со појавата на интернетот. Herbalife е многу сличен

Дознај повеќе

Сектор за намалување на продажба

Дали вашата фирма има сектор за намалување на продажба? Сектор во кој работат луѓе задолжени да ви ја уништат продажбата.

Дознај повеќе

Буре барут во современиот бизнис не треба

Експлозивноста и нетрпението го уништува нашиот бизнис Буре барут– Позната реплика во драмата на Дејан Дуковски Вели “Кој е крив,

Дознај повеќе

Основи на МЛМ и Интернет маркетингот

Мулти Левел Маркетинг (МЛМ) преку Интернет е иднината на слободното тргување Основи на МЛМ го сочинуваат следните важни конструктивни елементи:

Дознај повеќе

Како да стартувам дополнителна работа?

Кои се следните чекори? Како да стартувам со дополнителна работа? Како да започнам, од каде да почнам…? Каде и како

Дознај повеќе

Соништа-некој ги интерпретира а некој исмејува

Интерпретација на соништата е забавна за некој и профитабилни Соништа добри, љубовни, забавни, смешни и за некого болни. Соништа  на

Дознај повеќе

Велешките компјутерџии-каде се момците денес?

Некаде во светот можеби ќе беа ИТ менаџери а овде… Велешките компјутерџии – млади момчиња кои во почетокот на 2000-та

Дознај повеќе