Комуникациски вештини-само бизнис или потреба

Дали и оваа вештина е доведена до комерцијала? Комуникациски вештини се изучуваат на скоро сите универзитети, како неопходна алатка во

Дознај повеќе

Тинејџерски бизнис -дали го подржувате или не?

Колку навистина младите се спречени, успорени од постарите? Тинејџерски бизнис е нешто што е општо прифатена реалност во целот свет.

Дознај повеќе