Програма за професионален третман на вашето тело

ден8,013.00

Опис

Професионалната програма на исхрана со Herbalife Nutrition ги содржи сите состојки што му се секојдневно неопходни на телото.

Во програмана на исхрана за намалување килограми има и ужини – многу важен елемент за да не огладнуваме. Со оваа програма е зголемен и протеинскиот внес.

Професионалната програма е осмислена врз основа на искуството на консументи во изминатите 40 години. Тоа е програма што ќе опфати се, во сите детали, за оние што не штедат на себе и сакаат попрофесионален пристап кон работите.

Оброк, ужина, оброк, многу вода, детоксикација и доволно протеини за намалување на килограмите, но во никој случај на сметка на мускулната маса.

Како до зголемена мускулна маса?

Професионалната програма на исхрана може да ја користите и за зголемување мускулна маса. Многу е едноставно, по секој главен оброк додајте Формула е шејк, кој бил од дветте вкуса, плус една лажица Протеински додаток, Растителните влакна 3х2. Напитокот за детоксикација и енергија останува ист – во чаша вода додајте 1 капаче Алоја и 1 лажиче Инстант енергетски чај.

И уште еднаш да потсетиме, ЗАДОЛЖИТЕЛНО по 2,5-3 л. вода на ден, или 1 л. вода на 25 кг. телесна тежина. Не сокови и чаеви, само обична вода.

И најслаткото задоволство што сте го пробале! Меѓу оброците ужина нека ви биде Протеинско чоколатце (3 вкуса).

Изобилие на вкусови за безбројни задоволства, а  можност да слабеете, да се поправите или само како појадок – здраво да се храните.

Посоветувајте се со лицето што ве информира за ова и побарајте го својот личен Herbalife Nutrition консултант. Вклучете се во нашиот систем на поддршка што опфаќа Школа за правилна исхрана, а за оние што сакаат рекреација, Фит камп. Ќе добиете комплетна услуга – редовно мерење на вашите параметри и следење како напредувате.

Многу ни е важно да биде се одбележано како треба. Наша цел е да бидете задоволни со својот резултат.

Нашите 40 години нека ви бидат на услуга за да постигнете резултат.

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Оцени

Сеуште нема оцени.

Бидете првиот што ќе го оцени “Програма за професионален третман на вашето тело”

Your email address will not be published. Required fields are marked *