Мулти Левел Интернет Маркетинг е иднината

Дали следните 5 години ќе ми бидат исти како претходните?

Мулти Левел Интернет Маркетинг е реалност ако не ја прифатам таа реалност на нужна промена мојата иднина ќе биде иста со моето минатото. А сакам ли да е така?

Нашата иднина е во согледување на трендовите во времиња кои неминовно доаѓаат. Луѓето се почесто посакуваат да се сами свои газди, да работат за себе, да работат од дома.  Да се наградени колку заслужиле колку сработиле.

Мулти Левел Интернет Маркетинг  е Иднина а е во давање услуги на луѓето. Вистински услуги кои ќе донесат вредност на пазарот, никако лажни. Највозвишената работа е давањето тогаш секакво споделување на вредности со други е она што ќе ја истакне нашата вредност.

Во друштво со поуспешни од нас е предуслов за голем успех.(Link).  За да оние околу нас станат поуспешни од нас самите, потребно е да се дадеме во целост и помогнеме да се случи тоа.

Не за онаа старата изрека “Да му умре козата на комшијата“ да малку некои и отидоа подалеку…

“ да умре комшијата за козата да ми остане мене“. Никако интриги,лаги, намештаљки и превари со изговор дека само така се успевало, само таквите се на врвот.

НЕТОЧНО, 100% НЕТОЧНО.

Мулти Левел Интернет Маркетинг  ги менува условите за работа каде и можеби е така, во земји каде вредностите не се на цена, каде системот не функционира и каде криминалците водат оро. Но во нашево глобално село вредностите се на цена-висока цена. Никако неможе да бидат идоли оние кои криминално заработуваат а демонстрираат кич и неморал. Оние кои и радо би убиле за да имаат многу, да се покажат повеќе.

5-мина подобри околу мене и само небото е граница

Мулти Левел Интернет Маркетинг не опкружува со поуспешни од нас што е предуслов да постигнеме врвни резултати, а за да се случи тоа треба несебично да се дадеме себеси и помогнеме.

Иднината е во тоа да на нашите соработници им помогнеме да имаат свои соработници подобри од себе. И ако ние имаме 5 соработника за да нашите соработници бидат подобри треба да имаат  10 свои подобри соработници, партнери.

Иднинбата сепак е во давањето. Давањето себеси на луѓето околу вас:

ДОВОЛНО ЗА ДА ТИЕ ДАДАТ ПОВЕЌЕ ОД ВАС

И некао се склопија сами коцките, закључоците дека Мулти левел интернет маркетинг е иднината на современиот бизнис.

“ Доколку си во потрага по менаџер во својата фирмата и во нечие Си-Ви видиш дека работел во МЛИМ тој нема да згрешиш ако го запослиш ВЕДНАШ “– Jim Rohn

Линк до останатите приказни

Доколку сакате да сте на работата а дома, да имаме време за себе и за фамилијата, тогаш ваквото работење е идеално за вас. Може и можеме да ви помогнеме.

Мулти левел интернет маркетинг е  работа за да си на услуга на целиот свет насекаде. Да си ја нудиш својата вредност и за тоа да си награден, и се преку оној таканаречен Оптички кабел. Го заокружуваме кругот пополека. Закључуваме -Дади се себеси помогни на луѓето околу себе да бидат подобри од тебе и ако тоа е глобално преку интернет…кажавме веќе каде е границата.

Ако сето ова внимателно сте го осознале останува акција. Грабање информација каде како и старт.

Во делот за контакт ќе не најдете и контактирате се останато е без граница.

На светов му се потрбни луѓе што даваат и споделуваат, (па макар и коза)

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *