Мулти Левел М – Кога Не Дава Резултати

Самото откажување води кон неуспех

-Во МЛМ има правила под кои нема да успеете

Мулти Левел М е начин на живот. И те како многу повеќе од одење на работа од 09-17 00. Повеќе од Понеделник до Петок, од зимски до летен одмор, бројана месечна надокнада,шеф, директор иколега што ве сопнал…

Повеќе од “ државна работа-што си е сигурно, сигурно си е “.

Мулти Левел М ја прави разликата меќу луѓето, на оние кои превземаат работа во свои раце и оние кои чекаат долго и … чекаат лото. Сите сакаат добивка сакаат екстра пари, но некои се ставаат во акција, учат и се спремни на се, а некои САМО УПЛАЌААТ ЛОТО. Некои се лидери, знаат каде одат и знаат каква е иднината. Храбро одат во тој правец, кон својата цел.

Линк за иднината ако сакаме да ја видиме

Ако сакаш орото да е како треба- треба да си ОРОВОДЕЦ.

Мулти Левел М е платформа врз која треба сами да се надградиме. Место каде ќе научиме, каде ќе споделиме, каде ќе научиме да даваме и се дуплицираме, каде ќе научиме како да научат.

Мулти Левел М е место каде со упорноста доаѓаат и големите резултатите. Каде сте на бина и добивате аплауз, на врвот. Место на кое сакаат да бидат со и до вас, да се сликаат со вас, да научат од вашето искуство. Сето тоа само затоа што сте успеале и никако затоа што сте одглумиле. Каде вистинските вредности се на цена, каде искреноста е мерило за успех, каде се трудите тој до вас да е подобар од вас.
Линк за останати приказни од МЛМ

Бината на која како лидер треба да поведете многу луѓе со вас, да својата приказна ја споделите со што повеќе луѓе. Да ги научите како да го прават тоа, и вие да научите нешпто ново од новите.

Не може да се нарече успех ако нема забава, ако нема живеење на животот. Ако не соберете што сте саделе.

Oснова за неуспех во МЛМ лежи во ОТКАЖУВАЊЕ.

Постојат различни типови и нијанси но секогаш резултантата е СЕ ОТКАЖА.

Доколку зависта ви е јака страна и туќиот успех -проблем, вие не сте за МЛМаркетинг, нити на интернет,

Мулти левел М не дава резултати кога ќе посакате СЕ за себе, кога нема да сакате да споделите. Кога себичноста ќе ве надвладее и одалечи од луѓето. Ни во моментот кога ќе мислите дека СЕ знаете, кога немате потреба од учење.- се мисли на надградување на самиот себе.

Она што го нудите вие не верувате во тоа. Тоа не оди

Мулти левел М не дава резултати тогаш кога личното ќе ви стане поважно од заедничкото.

Кога би ги знаел сите овие работи зошто би ги правел тие грешки?

МИСТЕРИЈА би рекол кумот мој. Но прашањето не заслужува да трошиме многу време. Поважно е како да научам и споделам несебично за да бидам на бината, на врвот.

Ако се придржувате на правилата на Мулти левел М може и после 50-титe бизнис да се стартува.

Кога си на бината е лесно, кога ќе го постигнеш саканиот успех тогаш е многу лесно. Кога ќе се качиш во саканиот автомобил со саканата особа и 4-5 дечиња, кога ќе си дојдеш во својот дом од соништата кога ќе имаш за да им приуштиш на децата основното и малце повеќе од тоа. Кога шетаењето по светот ќе биде задоволство, дружењето со позитивни луѓе секојдневие… Додуше и тогаш ќе треба со некого да го споделиш сето тоа што го доживуваш несебично…нели. Исконтактирајте не, имаме Четриесетина години искуство како да се биде на бина, на врвот нели.

Успехот е тогаш кога твоите соработници се подобри од тебе

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *