Ви смета одбивање? Направете Не да стане ДА

  НЕ  е навистина НЕ или само привремено 

Ви смета одбивање? Тоа они не ве одбиваат вас, него денес не им е до ништо.

 Во МЛМ во контакт со луѓето ние промовираме искуство од производи и ефект од сработеното. Во овие контакти често ќе наидуваме на  одбивање  на нашата промоција ма каква она била.

Не смееме едно НЕ да не врати назад, да ни ги сруши плановите, да не оддалечи од целта. Одбивањето најмалце е наменето за нас, тоа нити било нити ќе биде лично за нас. Тоа само оној што одбива во моментот ради Х причини рекол НЕ. А тоа нас не не интересира, одиме понатаму, наредниот.

МЛМ, НЕ прејде во ДА за да не се срушиме

Веќе одредивме цел, имаме план тогаш се тоа го ставаме во АКЦИЈА. Тргнуваме во правец ЦЕЛ.

Попатно може да ни се случи и да залутаме, малце лево, десно повеќе удоле отколку угоре. Со  дисциплина можеме и дирекнот право најбрзо до целта.На нас ќе влијаат многу луѓе, многумина и негативно, многумина и ќе не убедуваат дека сме згрешиле во одлуката, во целта.

Во разговор со луѓето ќе слушнеме секакви мислења што вистинити ама многу такви што тоа не се. Попат кога ќе понудиме продукти што менуваат живот и ќе не одбијат, ќе чуеме НЕ…….Ви смета одбивање?

Подобро здравје, поубав изглед и повеќе пари

Ви смета одбивање?  ДА ако во фундаментот на нашето работење е: ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ, ПОУБАВ ИЗГЛЕД И ПОВЕЌЕ ПАРИ? Ви смета одбивање-сеуште?

Па и секому не му е до овие три работи

Секогаш имало и ќе има такви што ќе го одбијат тоа и не поради нас туку исклучиво поради самите себе. Што поради тоа што не се спремни за промена

-што поради тоа што грижите им натегнале и од својот ГАРД не можат да видат прилика.

Приказната наша е искрена вистинска со полно лични искуства на деветото НЕ доаѓа гомемото ДА. Големото ДА што ќе го слушнеме е однапред донесена одлука на луѓето да променат нешто во својот живот, нивна е не наша. Ние само треба да продолжиме со наредните девет. Ви смета одбивање-има решение.

Во животот најмногу успех имаат оние кои се изнаслушале многу пати НЕ. Oние кои се изнаслушале најмногу оправданија зошто НЕ е НЕ.

Од оние кои се граничат со научна фантастика до невкусниПриказните и оправдувањата секогаш имаат заеднички именител НЕ САКА И (знак) . (точка).

Во животот ретко кога поминува МОЖАМ И НЕ МОЖАМ, секогаш во позадината на тоа е САКАМ И НЕ САКАМ.  А ако  НЕ сака, тогаш  не е наменето кон нас и против нас  едноставно НЕ сака, затоа десетиот САКА.

Кога е заработката во просек 1000 денари од програм ќе ја поделам на 10 резултатот е…

Едно одбивање ми носи заработка од 100 денари. Едно НЕ-100 ка.

Ви смета одбивање-сеуште?

Можеме на сите што не одбиле со НЕ да им се заблагодариме бидејќи сме заработиле и покрај нивното одбивање. Тоа често пак предизвикува интерес како и зошто. Следи приказната покрај подобриот изглед може и тие да заработат. Ако сака нели.

Па добиваме интерес за работа. На идниот колега, можеме слободно да му дадеме линк за текстов.

Зголемување на вредноста на НЕ

 Ако ги врзам 10 000 долара од текстот за луѓе кои сакаат да заработет со 100 денари во планот за целта, после извесен краток период месечната заработка ќе ги надмине очекувањата. Па  дури и на околината.

Е тогаш доаѓа до ефектот на лично искуство, кога сите останати НЕ сега ќе сакаат ДА затоа што нели сето тоа било вистина што сме го говореле.

Така вредноста од 100 денари на едно НЕ со текот на времето станува многу поголема. Малце досадно ама…Ви смета одбивање? 

Инвестирајте во секое НЕ, со тек на времето нивната вредност расте.

Секако за да и вие стартувате со вашите успеси а сакате да имате подршка ќе не исконтактирате и задно одимае кон целта.

Бидете во контакт доколку сакате од дома до цел


Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Коментирај

Your email address will not be published. Required fields are marked *