Жолто

ден1,550.00

Опис

Брикетите Жолто се додаток во исхраната со мешавина од хром и гарсинија.

Хромот влијае на тој начин што ја одржува во нормална количина гликозата во крвта и нормален метаболизам на макронутриентите.

Избери ја брзината и пакетот со кој што сакаш да почнеш

Оцени

Сеуште нема оцени.

Бидете првиот што ќе го оцени “Жолто”

Your email address will not be published. Required fields are marked *